Talkshow ZinTV

#GooiTV

 

Sense in de uitzending van 19 mei met:

 

Night struggle (Gert v/d Schuur)

&

Son of a preacherman (Dusty Springfield)


'Sacrifice' in de uitzending van 17 maart 2021 - solisten: songwriter Gert van der Schuur en Sarah Gentili, sologitaar: Steven Ochoa Saif, basgitaar: Chiel de Boer. Foto: Aalt Guliker

Over Sense

Songwriter Gert van der Schuur, soliste Sarah Gentili, jazz-gitarist Steven Ochoa Saif en basgitarist Chiel de Boer staan garant voor het genieten van muziek op hoog niveau.

Als jurist en diplomaat (sociaal attaché) heb ik jarenlang in het buitenland gewerkt voor de Nederlandse overheid. Ik hield van liedjes in elkaar knutselen en overal met een band te spelen waar we werden gevraagd, zelfs in de gevangenis. Sinds mijn pensioen speel ik als gastgitarist in enkele kerkbandjes. Wat Steven met jazz heeft, heb ik met easy bluesrock en ballads.

Hoi! Mijn naam is Sarah Gentili. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Zwolle waar ik jazz en pop aan het ArtEZ Conservatorium studeer. Het liefst zing ik jazz, want de vrijheid in deze muziek vind ik erg inspirerend. Zo haal ik veel inspiratie uit Sarah Vaughan en Eva Cassidy. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme en passie aan iedereen kan overbrengen!

Op 12-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaarspelen, toen vooral blues en popmuziek. Nu ligt mijn interesse vooral bij de latin muziek vanwege mijn Cubaanse achtergrond. Ik speel in diverse soorten bandjes op allerlei gelegenheden en geef ook privé en klassikaal gitaarles.

Hallo, mijn naam is Chiel de Boer. Als basgitarist speel ik met veel plezier in diverse bandjes. Zo heb ik Gert leren kennen, en op zijn verzoek ook een keertje met Sense meegespeeld en kwam ik erbij. Ik vind het fijn om met goede muzikanten te spelen die je aansporen om nog meer uit jezelf te halen. Ik vind alle stijlen muziek leuk, zolang het je aanspreekt.

 

 

Fragment You Make Me Feel - Aretha Franklin


Music soothes the soul!

Sense